Tietoa meistä, sijainti, yhteystiedot

 

Tietoa yrityksestämme

Olemme vuonna 1993 toimintamme aloittanut työkaluja, tarvikkeita sekä työvaatteita myyvä yritys. Asiakkaita meillä on ympäri Suomen. Myymme työkaluja pääasiassa LVI-alan yrityksille sekä ammattirakentajille. Olemme erikoistuneet putkityökaluihin. 

Omia tuotteita meillä on LVI-alan työkaluista mm. tötsäsakset, muhvipihdit eli muhviykköset, haaroitustyökalut, liukutuurnat jne. Omat tuotteet valmistuvat viereisellä konepajalla. Näitä tuotteita viemme myös Ruotsiin. Lisäksi meillä on putkityökaluissa omaa maahantuontia Japanista ja Saksasta. Me toimitamme myös valmiita työkalukokonaisuuksia mm. putkiasentajille sekä ammattiopistoille.

Toimitamme asiakkaillemme heidän tarvitsemansa tuotteet nopeasti ja luotettavasti asiakkaan haluamalla tavalla. Meille toimitusvarmuus sekä tuotteiden korkea laatu onkin erittäin tärkeä asia!

Hyllyssä meillä on yli 10 000 tuotetta. Meillä on myös erittäin laaja toimittajaverkosto, jonka avulla pystymme toimittamaan asiakkaillemme tuotteita erittäin laajasta valikoimasta.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. seuraavat tuotemerkit; T-Drill, Exact-putkisahat, Dräco, Bahco, Rothenberger, Ridgid, Aga, Kemppi, Fein, Panasonic, Metabo, Snickers, Hitachi jne. jne.

Olemme avoinna ma-pe 8.00-16.30. Muina aikoina meidät tavoittaa kotisivuiltamme löytyvällä lomakkeella, sähköpostilla tai faksilla.

Olit sitten LVI-alan ammattilainen, kirvesmies, autokorjaamon ammattilainen, koneurakoitsija, työkalujen jälleenmyyjä, puuseppä jne. ota meihin yhteyttä niin etsitään sinulle oikeat ja laadukkaat työkalut perille toimitettuna ! Meillä voit asioida myös paikan päällä Hartolassa.

Sivustomme ja katalogin hinnat ovat verottomia ohjehintoja, kysy tarjous !
(pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin)

 

Terveisin,

Tuomas Pesonen
Toimitusjohtaja
tuomas.pesonen@tyokalu-suomi.fi